Dinar de "Nadal" 14 de desembre de 2008

Aperitiu, sopa de peix, Bacallà a la mussolina d'allioli de poma sobre fons de tomàquet,  Postres: Torrons i altres dolços de Nadal.
Sopa de peix             

Bacallà a la mussolina d'allioli de poma sobre fons de tomàquet

1 comentari:

www.jovencam.blogspot.com ha dit...

¡Ondia!, a mi em posen aquestes dues mostres per dinar el dias de Nadal, i quedo amb gana.

Ara comprenc perque algunes persones tenen "un cuerpo Danone".

De totes les maneres, amb la crisi que s'apropa, acabarem tots menjant aquests minsos continguts.

Jo recordo que fa anys, a l'Hotel El Castell, de Sant Boi, els dissabtes feien els "Sopars del tast", i era mes o menys aixó, aquestes miserietes. Però el sopar el formaven 40 plats. I 40 miquetes arribaven, fins i tot a atipar.

Jo, a la meva edat, qui més i qui menys ja em coneix, i ja no m'inviten a dinar o sopar. Algú ha arribat a dir-me, fins i tot, que surt més a compte regalarme un traje. N'hi han també que son ben exagerats. De menjar, jo menjo, però tampoc és per arruïnar a ningú