Sabors de Nicaragua


Aquest mes els mercats municipals ens porten a Nicaragua:

Amb l’objectiu d’apropar-nos cap a altres essències i gustos, els mercats municipals ens conviden a viatjar amb el paladar. El mes passat els mercats ens van traslladar fins al Marroc, assaborint els seus gustos i la seva manera de fer.

Aquest mes de juny els mercats, amb la col·laboració de l’Associació d’Amistat San Miguelito – Sant Boi, ens transportaran fins a Nicaragua. Coneixerem quins són els productes culinaris que utilitzen i quins son els seus sabors. Veurem que els productes utilitzats els trobem als nostres mercats municipals.

Podrem degustar els diferents plats que ens cuinaran en directe membres de l’Associació d’Amistat San Miguelito – Sant Boi, l'associació, constituïda l’any 1998, compta amb socis i sòcies del nostre país com de procedència nicaragüenca establerts aquí. Realitzen diferents activitats prou importants per ser reconeguts: Projecte mediambiental de recollida i classificació de residus, projecte de Radio Comunitària, taller de cuina, exposicions fotogràfiques, pel·lícules, xerrades, música, ball. També col·laboren amb les nostre festes més apreciades com Sant Jordi, Barrejant i la Fira de la Puríssima.

Estem convidats i convidades els propers dies a conèixer aquests nous sabors i a conèixer també els nostres mercats municipals:

Dijous 5 de juny de 18.30 a 20.00 hores al mercat municipal de Sant Jordi
Dijous 19 de juny d’11.00 a 13.30 hores al mercat municipal Centre – La Muntanyeta
Dissabte 28 de juny de 12.00 a 14.00 hores al mercat municipal de Torre de la Vila